de Zuiddrentse

De tuin is een belangrijke plek van de woning, waar je het liefst zoveel mogelijk tijd in doorbrengt. Bij Hoveniersbedrijf “De Zuiddrentse” vinden wij het daarom belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in zijn of haar tuin. Wij maken de tuin onderdeel van jouw ‘thuis’, door hem volledig op jouw wensen af te stemmen. Met behulp van mooie, natuurlijke en duurzame producten en materialen creëren wij een tuin, die garant staat voor een jarenlang plezierig buitenleven. Van een knusse veranda en een mooie vijver, tot een gezellig terras en een kleurrijke bloemenborder: wij stoppen er al onze energie in.

Onze liefde voor het hoveniersvak gaat terug tot 1986, toen we ons bedrijf oprichtten. Sindsdien is die liefde alleen maar sterker geworden. Vooral omdat we ons team door de jaren heen flink hebben uitgebreid met enthousiaste en vakkundige hoveniers. Wat ons bindt? Een enorme passie voor de tuin en de natuur. Met ieder een eigen specialisme bezitten we gezamenlijk veel kennis en kunde op het gebied van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de mooiste tuinen.

Werken in en met de natuur geeft ons dagelijks inspiratie. Hiermee creëren wij een origineel, verrassend en goed doordacht tuinontwerp, dat in overeenstemming is met jouw wensen en ideeën. Een tuin ontwerpen wij dus nooit alleen, maar altijd samen met jou. Waar moet jouw tuin aan voldoen? Wat zijn jouw ideeën? Waar word jij gelukkig van? Pas als we dat helder hebben, maken we de vertaalslag naar een definitief ontwerp, dat we goed, snel en betrouwbaar omzetten naar een prachtige tuin. Dat doen we elke dag met net zoveel plezier als toen we begonnen. Want met plezier maak je de mooiste dingen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel 0528 – 276490