tuinaanleg

Hovenier Hoogeveen

Voor een vakkundige hovenier in Hoogeveen en omgeving bent u aan het goede adres bij de Zuid Drentse Hovenier. Vele tevreden klanten zijn u voor gegaan als het gaat om de meest uiteenlopende hoveniers werkzaamheden in Hoogeveen. Van tuinontwerp en tuinaanleg tot tuinonderhoud voor zowel bedrijven als particulieren.

Uw hovenier uit Hoogeveen is TuinKeur Gecertificeerd

U bent bij de Zuid Drentse Hovenier uit de omgeving van Hoogeveen verzekerd van een gedegen advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. U bent bij uw Hoogeveense hovenier altijd verzekerd van kwaliteitswerk. de Zuid Drentse Hovenier uit Hoogeveen is TuinKeur gecertificeerd. Dit garandeert u ervan dat u in ons een professionele hovenier vindt. Een TuinKeur-hovenier richt zich op een goede relatie met u en levert werk van hoge kwaliteit. de Zuid Drentse Hovenier is een erkende hoveniers met jarenlange ervaring.

Uw hovenier voor zowel particulieren tuinen als bedrijfstuinen

Het maakt ons niet uit of het gaat om bedrijfstuinen of  particuliere tuinen; en van klein naar (erg)groot, als hovenier verzorgen wij alle tuinen met evenveel liefde en vakmanschap. Als hovenier luisteren wij naar uw wensen en zorgen we ervoor dat de tuin een plek wordt waar u op alle dagen graag komt. Voor bedrijfstuinen geldt: ze zijn een visitekaartje van uw bedrijf en moeten er dus ook als zodanig uitzien.  De Zuid Drentse Hovenier uit Hoogeveen zorgt er voor dat uw bedrijfstuin representatief is voor uw bedrijf. Dat realiseren wij voor u op basis van een afgesproken ontwerp en met een gedegen onderhoudsplan zorgen wij ervoor dat u hier nog jarenlang van geniet.

De hovenier van A tot Z voor Hoogeveen en omstreken

Nieuwbouwhuis in Hoogeveen (of omgeving) met een nieuwe tuin? Een bestaande tuin, maar bent u toe aan iets nieuws?  de Zuid Drentse Hovenier helpt u graag met een tuinontwerp: zie voor meer informatie ook onze pagina tuinontwerp. Samen met u gaan we kijken naar de sfeer die u wilt zien en ervaren in uw tuin. Daarna gaan we met u aan de slag met de aanleg van uw tuin. Heeft u de eerste schets voor de tuin en onze offerte goedgekeurd, dan beginnen we met het volledige ontwerp. In dit ontwerp wordt alles opgenomen, bijvoorbeeld het straatwerk, beplanting, hekwerk en de sproei-installatie. Voor het grove werk beschikt de Zuid Drentse Hovenier over machines, maar een groot deel van de tuinaanleg gebeurt, met het oog op vakmanschap, met de hand. Uw hovenier uit Hoogeveen doet dit alles met veel vakkennis en toewijding, zodat u langdurig kunt genieten van uw tuin.

U kunt voor het hele totaalplaatje terecht bij de hovenier voor Hoogeveen  en omgeving. 

Naast het ontwerp en de aanleg zijn wij ook bedreven in het onderhoud van uw tuin. Wij maken voor u een volledig onderhoudsplan, waaronder wij zorgen voor o.a. het grasmaaien, snoeien en winterklaar maken. Kijk voor meer informatie hierover op tuinonderhoud.

Interesse in een vakkundige hovenier in Hoogeveen en omgeving? Bel dan met telefoonnummer 0528 276490 of vul hier het contactformulier in.

Hovenier Hoogeveen

Vakkundige tuinaanleg
Van jouw tuin