WhatsApp Image 2021-11-11 at 10.15.55

Tuinonderhoud

Een mooi ontworpen en aangelegde tuin verdient het juiste onderhoud. Immers, goed onderhoud is een essentiële voorwaarde voor een tuin die het hele jaar door mooi blijft. Of je nou een grote of een kleine tuin hebt, iedere tuin heeft verzorging nodig. Welke verzorging je tuin nodig heeft? Dat verschilt per tuin en seizoen. Op basis daarvan bieden wij een onderhoudsabonnement op maat aan en bepalen per type tuin de meest geschikte maand om langs te komen. 

Jaarlijks tuinonderhoud

Bij jaarlijks onderhoud moet je denken aan seizoensgebonden werkzaamheden – zoals snoeien en bemesten – en het knippen van hagen. Regulier tuinonderhoud omvat werkzaamheden als het onkruidvrij houden van borders en het maaien van het gazon.

Voorjaarsonderhoud

Bemesten, snoeien, gazononderhoud: juist in het voorjaar heeft de tuin extra aandacht nodig. Gericht onderhoud in het voorjaar zorgt ervoor dat je het hele jaar kunt genieten van een mooie tuin.

 

Najaarsonderhoud

Met een goede onderhoudsbeurt in het najaar maak je je tuin klaar voor de winter. Daarmee leg je ook de basis voor een goede start in het voorjaar en een stralende tuin in het volgende tuinseizoen. Zo maak je de tuin klaar voor de winter.

Bomen snoeien

Bomen verdienen speciale aandacht. Goede boomverzorging is essentieel om bomen mooi en vitaal te houden en om de veiligheid te garanderen. Timing en kennis van zaken zijn essentieel om bomen op de juiste wijze te snoeien.

Tuinonderhoud bij de Drentse Hoveniers

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een vaste hovenier, zodat de betrokkenheid met jouw tuin en de aansluiting met jouw wensen optimaal blijven. Uiteraard nemen we na afloop het groenafval met ons mee; we laten jouw tuin altijd opgeruimd achter. Ook ontzorgd worden in het onderhoud en geïnteresseerd een prijsopgaaf voor jouw tuin? Neem dan contact met ons op.

Tuinonderhoud

Vakkundig tuinonderhoud
van jouw tuin?