Tuinontwerp

Een tuin waarin jij je thuis kunt voelen, het valt of staat bij een goed tuinontwerp, waarin rekening is gehouden met al jouw wensen en ideeën. Als het op ontwerpen aankomt, maken we bij de Zuiddrentse Hoveniers het verschil. Dat heeft alles te maken met onze creativiteit en vakkundigheid, maar vooral met de passie die we erin stoppen. Want met passie maak je de mooiste dingen.

Tuinontwerpen voor grote en kleine tuinen

Een goed tuinontwerp begint met een goede kennismaking. Daarom nemen wij de tijd om jou en jouw ideeën te leren kennen. Wat is jouw smaak? Welke hobby’s en interesses heb je? Waar gebruik je de tuin het liefst voor? Al die zaken zijn bepalend voor het ontwerp dat er moet komen. Daarom komen we het liefst bij je langs. Om een goed beeld van jou te krijgen, maar ook om een indruk te krijgen van jouw woning en de omgeving waarin deze staat. De tuin moet hier een logisch onderdeel van worden; het totaalplaatje moet kloppen.

Een goed ontwerp begint in je hoofd, niet in een computer. De inventarisatie van al jouw wensen en eisen inspireert ons direct tot het maken van een aantal schetsen, waarmee we richting geven aan het uiteindelijke concept. Voelen de schetsen goed? Dan selecteren we samen de materialen en stellen we een offerte op. Deze offerte nemen we samen stap voor stap door en beanwoorden alle vragen hiermee 1 voor 1.

 

Tuinontwerp voor diverse tuinstijlen

Omdat we ons al sinds 1980 met dit mooie vak mogen bezighouden, hebben wij heel wat mensen blij gemaakt met een mooie tuin. Al met al goed voor een uitgebreid portfolio, waar we best een beetje trots op zijn. Deze bonte verzameling aan verschillende ontwerpen onderstreept onze diversiteit.  Bewijst dat we inzetbaar zijn voor zeer uiteenlopende opdrachten met heel verschillende budgetten. Van voor- tot achtertuinen, klein of groot, we stoppen er graag onze creativiteit in door er een mooi ontwerp voor te maken. Benieuwd naar wat we tot nu toe gemaakt hebben? ga naar ons projecten